TERMENII SERVICIULUI

-----
PREZENTARE GENERALĂ
Acest site web "Angel Rodian, angelrodian.com"este operat de compania Zenoxis One SRL inregistrata la Registrul Comertului cu nr J35/1219/12.04.2018, si avand Cod Unic de Inregistrare RO39172192, numita in continuare Angel Rodian. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "noi" și "nostru" se referă la Angel Rodian. Angel Rodian oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici.
Vizitați site-ul nostru și cumpărați ceva de la noi, vă angajați în "Serviciul nostru" și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termeni și condiții", "Termeni"), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici menționată aici și / sau disponibilă prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului.
Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci este posibil să nu accesați site-ul sau să utilizați servicii. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.
Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.
Magazinul nostru este găzduit pe clickfunnels.com. Acestea ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.
SECȚIUNEA 1 - TERMENI DE STOCARE ONLINE
 Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, considerați că sunteți cel puțin vârsta majorității în statul sau provincia dvs. de reședință sau că sunteți vârsta majorității în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat acordul dvs. permiteți oricăror persoane dependente de tine să utilizeze acest site.Nu puteți utiliza produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile drepturilor de autor).Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau coduri de natură distructivă.O încălcare sau o încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la terminarea imediată a Serviciilor dvs.
 SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE
 Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificări în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revânduiți sau să exploatați nici o porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice persoană de contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, .Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau ar afecta în alt mod acești Termeni.
SECȚIUNEA 3 - ACCURACIUNEA, COMPLETAREA ȘI TIMPUL DE INFORMAȚII
Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse primare, mai precise, mai complete sau mai timpurii de informații. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propriul dvs. risc.Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, neapărat, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.
SECȚIUNEA 4 - MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR
 Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare. Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținutul acestuia) fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.
SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII
(dacă este cazul) Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare. Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. de orice culoare va fi corect. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă, dacă este interzisă. Noi nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă va satisface așteptările sau că orice eroare în cadrul Serviciului va fi corectată.
SECȚIUNEA 6 - ACCURACIUNEA INFORMAȚIILOR ȘI A INFORMAȚIILOR CONTABILE
 Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o plasati cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care efectuăm o modificare sau anularea unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactând e-mailul și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice ordinele care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, distribuitori sau distribuitori. Sunteți de acord să furnizați date complete, corecte și corecte despre cumpărături și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar. Pentru mai multe detalii, consultați Politica privind returnările.
SECȚIUNEA 7 - UNELTE OPȚIONALE
Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu monitorizăm și nici nu avem niciun fel de control sau de intrare.Recunoașteți și sunteți de acord că oferim accesul la astfel de instrumente "ca atare" și "la fel de bine", fără garanții, reprezentări sau condiții de orice natură și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din utilizarea sau folosirea instrumentelor terță parte opționale.Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul dvs. risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că sunteți de acord cu termenii pe care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.Putem, de asemenea, să oferim pe viitor servicii și / sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.
 SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI TERȚE
 Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți.Link-urile terță parte de pe acest site vă pot îndruma către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terță parte sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, afirmațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.
SECȚIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE SUBSTANȚE
Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite depuneri specifice (de exemplu, intrări de concurs) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale creative, online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, "comentarii"), sunteți de acord că putem oricând, fără restricții, să editați, să copiați, să publicați, să distribuiți, să traduceți și să utilizați în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care ni le transmiteți. Suntem și nu suntem obligați (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătească compensații pentru orice observații; sau (3) să răspundă la orice comentarii.Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră, sunt ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomniatoare, defăimătoare, pornografice, obscene sau în alt fel neplăcute sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții .Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin orice virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Este posibil să nu utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât pe dvs. sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți în ceea ce privește originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu ne asumam nici o raspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastra sau de orice terta parte.
 SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE
Prezentarea informațiilor dvs. personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vedea Politica de confidențialitate.
SECȚIUNEA 11 - ERORI, INACCURĂRI ȘI OMISIUNI
Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere a produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații referitoare la prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nicio dată actualizată sau actualizată aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.
SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE
Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, a altor site-uri Web sau a Internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice site web asociat, alte site-uri Web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.
SECȚIUNEA 13 - DECLINAREA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII
Nu garantăm, nu reprezentăm sau garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.
Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau puteți anula serviciul în orice moment, fără să vă anunțăm.
Sunteți de acord în mod expres că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a serviciului vă aparține singur. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția faptului în care ne-a declarat în mod expres) furnizate "ca atare" și "disponibile" pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, implicit, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și neîncălcarea.
În niciun caz, Angel Rodian, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau indirectă, incidentală, , sau daune secundare de orice fel, inclusiv, fara a se limita la profiturile pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de inlocuire sau orice daune similare, indiferent daca sunt bazate pe contract, prejudiciu (inclusiv neglijenta) de la utilizarea vreunui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice natură cauzată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă acesta este informat despre posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră este limitată la limita maximă permisă de lege.
SECȚIUNEA 14 – INDEMNIFICAREA
 Sunteți de acord să vă despăgubiți, să vă protejați și să vă protejați împotriva oricărei reclamații sau solicitări de către Angel Rodian și părinții noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiații, furnizorii de servicii, subcontractanții, inclusiv onorariile avocaților rezonabile, făcute de orice terță parte din cauza încălcării acestor Termeni de serviciu sau a documentelor pe care le încorporează prin referință sau din încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.
SECȚIUNEA 15 - NECESITATEA
În cazul în care o prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nule sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inoperabilă va fi considerată separată de acești Termeni Serviciu, această determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.
 SECȚIUNEA 16 - ÎNCHEIEREA
Obligațiile și obligațiile părților, suportate înainte de data rezilierii, vor rămâne în vigoare în momentul rezilierii prezentului acord în toate scopurile. Acești Termeni de utilizare sunt valabili numai dacă și până la terminarea fie de dvs., fie de noi. Puteți să eliminați acești Termeni și condiții în orice moment anunțând că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru. Dacă, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat, să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni și condiții, putem, de asemenea, să reziliați acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate inclusiv și data încetării; și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).
SECȚIUNEA 17 - ACORDUL ÎNTOTDEAUNA
Nerespectarea de către noi sau exercitarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau la o prevedere.
Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane , fie oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.
SECȚIUNEA 18 - DREPTUL GUVERNATOR
Acești Termeni și condiții și orice alte acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii trebuie să fie guvernate și interpretate în conformitate cu legile str. Ceahlăului 13 Lugoj Timiș RO 305500.
SECȚIUNEA 19 - SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU
Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului nostru sau a Serviciului în urma postării oricărei modificări a acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.
SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT
Întrebările despre Termenii și condițiile trebuie trimise la 
info@angelrodian.com
Relatii clienti: +40 725 746 479
Email:info@angelrodian.com
Denumire firma : sc zenoxis one srl
Sediu social: Ceahlaului nr 13, Lugoj
Date comerciale
   -CUI: RO39172192
   -Nr. reg. com. : J35/1219/12.04.2018


TERMENI DE FACTURARE

Acești Termeni de facturare („Termenii de facturare”) sunt suplimentari Termenilor și condițiilor noastre. Orice termen cu majusculă utilizat în acești Termeni de facturare are același sens ca definit în Termenii și condițiile Angel Rodian.
1. Toate achizițiile de pe site-ul web sunt supuse Termenilor și condițiilor.
2. Abonamentele pot fi achiziționate fie direct de la:
(a) site-ul web (achiziția site-ului web); sau
(b) printr-o aplicație externă (achiziție în aplicație)
3. Taxa de abonament („Taxa de abonament”) se va aplica indiferent de cât de des sau de cât de des accesați sau utilizați Abonamentul.
4. Achiziție în aplicație
5. Acestea includ o achiziție efectuată printr-un App Store extern, cum ar fi Apple App Store sau un alt App Store similar.
6. O achiziție în aplicație este achiziționată și facturată de App Store-ul respectiv, nu de noi.
7. Sunteți de acord că:
o achiziție în aplicație este supusă termenilor, condițiilor și a altor aranjamente de licențiere specificate de respectivul furnizor de App Store;
Achizițiile în aplicație sunt procesate în siguranță prin intermediul gateway-ului de plată utilizat de furnizorul relevant de App Store; și
Trebuie să luați legătura cu furnizorul App Store direct cu privire la problemele legate de plată pe care le întâmpinați cu o cerere de cumpărare sau returnare în aplicație.
8. Cumpărare site web
Abonamentele achiziționate direct de pe site-ul web sunt gestionate și facturate de noi.
Toate achizițiile de site-uri web sunt procesate în siguranță prin intermediul furnizorilor noștri de gateway de plată. Pentru informații suplimentare trebuie să vă referiți la termenii și condițiile lor.
Toate tranzacțiile sunt gestionate prin SSL și sunt conforme PCI. Nu stocăm detaliile cărții dvs. de credit care vor fi stocate de Stripe
9. Plata
Sub rezerva oricărei perioade de încercare gratuite, plata trebuie făcută în momentul cumpărării și înainte de a avea acces la abonament.
Abonamentele de trei (3) și douăsprezece (12) luni sunt plătite în avans în sume forfetare la începutul Abonamentului.
Abonamentele vor fi reînnoite automat în prima zi a următoarei perioade de facturare, cu excepția cazului în care ne indicați în mod expres că nu doriți să vă reînnoiți conform secțiunii 9.1 din Termeni și condiții.
Trebuie să ne anunțați orice modificare a modului de plată („Modalitate de plată”).
Vom presupune că metoda dvs. de plată este corectă și vom continua să facturăm comisioanele de abonament și taxele aferente abonamentului dvs. prin metoda de plată nominalizată:
(a) În cazul în care orice comisioane de abonament facturate în contul dvs. nu sunt procesate din orice motiv, putem suspenda Abonamentul dvs. până când plata va fi făcută integral.
(b) Ne rezervăm dreptul de a modifica Taxele de Abonament din când în când, dar numai pentru următoarele perioade de facturare. În acest caz, vă vom oferi o notificare rezonabilă asupra variației înainte ca aceasta să intre în vigoare; și
(c) Dacă nu anulați abonamentul înainte de următorul ciclu de facturare, se va considera că ați acceptat variația.
10. Probe gratuite daca e specificat
Abonamentul dvs. va începe cu o încercare gratuită pentru o perioadă determinată de șapte (7) zile.
Încercările gratuite sunt disponibile doar pentru utilizatorii noi și sunt la latitudinea noastră, iar dacă încercați să vă înscrieți pentru o probă suplimentară gratuită, vi se va percepe imediat taxa de abonament standard.
Ne rezervăm dreptul de a revoca în orice moment procesul dvs. gratuit.
Dacă nu anulați înainte de sfârșitul perioadei de încercare, proba dvs. gratuită va expira și vi se va percepe taxa de Abonament.
Orice porțiune neutilizată a perioadei dvs. de încercare gratuită va fi pierdută la achiziționarea unui abonament.
11. Promoții
Putem oferi promoții speciale, încercări, reduceri, oferte sau cupoane din când în când direct prin intermediul site-ului Web sau prin terțe părți, sub rezerva și în condițiile acestuia și în condițiile sale separate de cele ale Termenilor și condițiilor noastre. Este responsabilitatea dvs. să citiți și să înțelegeți acești termeni și condiții ale terților.
Orice oferte de probă sau abonamente vor fi transmise automat către un abonament plătit, cu excepția cazului în care sunt anulate la sfârșitul perioadei de promovare sau dacă nu se prevede altfel.
12. Anulare
Dacă nu anulați sau renunțați la reînnoirea automată a abonamentului înainte de expirarea Abonamentului dvs., veți fi taxat pentru un Abonament reînnoit în aceeași sumă a Abonamentului inițial în ziua în care Abonamentul inițial expiră.
După anulare, veți avea în continuare acces la platforma online Angel Rodian pentru restul perioadei de facturare.
Pentru a vă anula abonamentul la platforma online Angel Rodian accesați „pagina de profil” și ne contactati telefonic la +40725746479 pentru a anula abonamentul sau prin email la info@angelrodian.com
Nu oferim rambursări sau credite pentru perioadele de abonament neutilizate, cumpărături accidentale, condiții medicale sau orice motiv sau eveniment similar, cu excepția cazului în care legea prevede acest lucru.
Dacă nu sunteți nemulțumit din orice motiv, vă rugăm să ne contactați la adresa info@angelrodian.com
13. Legea guvernantă
Legile în vigoare în Romania reglementează acești Termeni de facturare.

Garantie si Banii inapoi
Programul Start-up Online Business si Planul Curs Online ofera o garantie de 100 zile. Daca in 100 de zile, nu aveti rezultate si nu ati recuperat investitia facuta in cursul de baza, va restituim suma achitata. Consultatiile telefonice sau online, sesiunile de coaching, mentorare si suport nu se restituie.
 Pentru a primi banii inapoi trebuie facuta dovada folosirii timp de 90 de zile, a programelor Clickfunnels si GetResponse prin codul de afiliat dat in curs. 

Programele de fitness beneficiaza de o garantie de 30 de zile de. Daca in 30 de zile de la data achizitionarii nu sunteti multumiti de rezultate,  va inapoiem suma achitata pe programul de baza. Programele create individual, personalizate, consultatiile si sedintele telefonice sau online nu se restituie.


CONTACT

Întrebările despre Termenii și condițiile trebuie trimise la
info@angelrodian.com
Relatii clienti: +40 725 746 479
Email:info@angelrodian.com
Denumire firma : sc zenoxis one srl
Sediu social: Ceahlaului nr 13, Lugoj
Date comerciale
   -CUI: RO39172192
   -Nr. reg. com. : J35/1219/12.04.2018

Powered By ClickFunnels.com